SHINICHI KUDO WALLPAPER

shinichi kudo

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Agasa’s and is placed in the care of Rachel and her father, Richard Moore , who owns a detective agency. Conan eventually meets Harley Hartwell , a detective from Osaka who is seeking to challenge Jimmy in a deductive battle. Archived from the original on January 3, Ketika dia sedang mendengar perbualan 2 lelaki itu tersebut, dalam sebuah beg mempunyai wang sebanyak juta yen [17]. Shinichi dengan cepat mencari dan kemudian mendapatkan nama pena.

Name: Jutaur
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Dia sambung membuat kajian penawar APTX Retrieved March 29, Otona Fami in Japanese.

Jimmy Kudo

Archived from the original on January 3, Ubat ini, dikenali sebagai APTXsangat berguna dan direka bentuk untuk membunuh orang tanpa meninggalkan bukti bahawa mangsa setelah mati. Pada awal siri ini, Shinichi membawa rakannya, Ran, ke sebuah taman hiburan yang bernama ” Tropical Land ,” untuk meraikan kemenangan Ran pada Kejohanan Kuo peringkat daerah.

Sering kali, kebanyakannya dalam filem, Conan dilihat menunggang papan selaju dengan ketangkasan yang melampau. Retrieved from ” https: Ciri-ciri dia tidak berkongsi dengan bapanya misai dan pusingan gelas. Yusaku Kudo ayah Yukiko Kudo ibu. Ubat itu juga memberi kesan sama padanya, dan juga kembali menjadi kanak-kanak. After her sister was killed by Gin, she took the poison to commit dhinichi. Older Sister and Younger Brother]. Rupa Conan dahulu Episod 2.

  WALLPAPER SANTA BANTA BODYGUARD

Jimmy Kudo – Wikipedia

Nama versi Inggeris dikenali sebagai Jimmy Kudo. Retrieved January 28, Pengaruh ayahnya sangat kuat sehingga telah menjadikan dia seorang ulat buku, [3] terutamanya novel misteri — dia telah membaca seluruh koleksi novel misteri yang ada di shijichi sekolah semasa sekolah rendah lagi. Ini datang dari memori fotografi, dapat ingat setiap abstrak penyiasatan.

Dia boleh bertutur bahasa Inggeris, terlihat ketika dia bercakap dan menterjemahkan untuk seorang diploma Amerika Syarikat. Retrieved November 2, Volumes 1—20 21—40 41—60 61—80 81—current With a Bang Holmes no Mokushiroku. Selain risikan, Shinichi juga mempunyai kebolehan menakjubkan seperti olahraga, kebanyakannya dari bola sepak, sukan kegemarannya. Ai memberikan penawar kedua, dan memberikan masa 4 jam lagi menjadi Shinichi.

Profesor Agasa memberitahu Shinichi supaya merahsiakan identiti asalnya, kerana jika orang berbaju hitam itu, yang kemudian disebut Organisasi Hitamtahu bahawa dirinya masih hidup, mereka akan datang kembali dan membunuhnya, juga orang-orang yang dekat dengannya termasuk rakan-rakan dan keluarganya. Archived from kuxo original on February 11, A Troublesome and Difficult Case].

  JETIX WALLPAPER

Pada episodConan terpaksa memakan ubat simpanan untuk pulang negara asal kerana Ran tahu Shinichi berada di London dan Ran sedang mengejarnya.

Shinichi mencuba memberitahunya apa yang terjadi dan menyakinkan bahawa dia diberikan ubat yang membuat dirinya mengecil oleh orang berbaju hitam. Dia kemudian menyelesaikan sebuah kes pembunuhan dengan pemotongan yang terjadi pada “Mystery Coaster” yang mereka naiki. The idea that Jimmy Kudo would be turned into a child stemmed from the idea of a Shinjchi cat Sherlock Holmes as a protagonist.

Conan setuju bahawa ketika ia mempelajari banyak tentang mereka, lebih baik jika tetap membiarkan orang berbaju hitam beranggapan bahawa Shinichi telah mati.

Extra text link Selenggaraan CS1: Jimmy shinici inspired by the fictional private eye Shunsaku Kudo. Juga, semasa Heist Clocktower, Shinichi mampu untuk menembak dan mengusir rasuk sokongan skrin unjuran gergasi, mana Kaitou Kid telah diletakkan untuk menipu orang ramai penonton, dari helikopter yang bergerak.

Ruang nama Rencana Perbincangan. From Wikipedia, the free encyclopedia.