KYUBI KECIL WALLPAPER

kyubi kecil

Selepas kematian Pain dan Konan keluar daripada Akatsuki, matlamat ini telah dibubarkan. Secara teknikalnya, semua anggota pasukan Taka tidak dianggap sebagai anggota Akatsuki memandangkan mereka tidak memiliki cincin keahlian seperti mana anggota rasmi Akatsuki yang lain. Ini akan menakutkan pihak yang disasar agar tidak diserang oleh pihak yang mengupah Akatsuki dan menimbulkan ketakutan kepada mereka agar tidak memulakan sesuatu peperangan; atau mereka juga akan turut dimusnahkan. Hubungan dalaman di antara Akatsuki dan Taka dilihat agak goyah. Kisame berjaya menangkap Makhluk Syaitan Berekor Empat apabila doarakan berbuat demikian, namun dia mnegakui mengalami sedikit kesukaran.

Name: Meztikree
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Laman yang ada pautan fail yang terputus Rencana yang mengandungi kecl bahasa Jepun. Senarai bab dan episod Naruto Naruto Naruto: Walau pun Deidara berasa jengkel dengan perangai Tobi, namun mereka berdua mampu bekerjasama dengan baik apabila diberikan tugasan oleh organisasi. Kepentingan cincin tersebut dilihat sebagai satu tanda keahlian dan dari kedudukan cincinnya.

Ketua mereka telah menerangkan tiga langkah kkecil mereka mencapai tujuan tersebut [2]. Akatsuki terdiri daripada ninja pelarian Kelas-S yang telah keluar daripada kampung masing-masing oleh pelbagai punca dan sebab. Walaupun sesetengah anggota Akatsuki menyertai organisasi tersebut adalah kerana mereka memiliki tujuan tersendiri, namun mereka semua bersatu di bawah objektif utama Akatsuki untuk mendominasi seluruh dunia ninja [1].

Oleh kerana setiap personaliti memiliki sifat yang berlainan, mereka sering bertengkar apabila berbicara soal pertempuran mana yang harus dilihat terlebih dahulu berbanding perkara lain.

Kyuubi Mode – Bijuu Mode – Zerochan Anime Image Board

Dengan Itachi yang bertindak sebagai “perisik” bagi kedua-dua pihak Akatsuki dan Konoha. Deidara sebelum ini merupakan pengebom upahan yang kemudiannya direkrut oleh Itachi Uchiha kyyubi menyertai Akatsuki. Bagaimana pun, oleh kerana perkataan kanji “gai” ini telah digunakan banyak kali pada kemunculan cincin tersebut, sama ada di dalam manga atau buku data Naruto berkemungkinan menjadikannya “kesilapan” yang kekal. Hidan memiliki tubuh yang “tidak mati” kerana telah berjaya dijadikan eksperimen oleh ajaran Jashinwalaupun tubuhnya dikerat-kerat.

  WALLPAPERS NISHTHA NAME LOVE

Akatsuki (Naruto) – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Melalui “kengerian” yang diwujudkan ini, perang akan terhentidan dunia akan mengenali erti keamanan, sehinggalah manusia melupakan “kengerian” tersebut dan menggunakan semula senjata tersebut. Selepas berlakunya insiden Pembunuhan Beramai-ramai Klan UchihaItachi menyertai Akatsuki adalah atas dasar mahu melindungi Konohagakure dan memerhatikan tindakan mereka, terutamanya Sasuke kscil dunia luar. Tujuan sebenar pemakaian cincin tersebut masih tidak diketahui.

Bagaimana pun, Itachi sengaja menggagalkan rancangan kedua-dua belah pihak.

Akatsuki (Naruto)

Setakat ini, hanya Madara Uchiha dan Zetsu merupakan ahli daripada Akatsuki yang masih tertinggal. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Bagaimana pun, setelah Orochimaru keluar daripada organisasi Akatsuki setelah gagal dalam percubaannya untuk merampas tubuh Itachi demi mendapatkan mata SharinganSasori telah mula berdendam dengan bekas rakan sepasukannya itu. Ke semua biju ini akan digunakan untuk mencipta sejenis Kinjutsu berkuasa yang mampu memusnahkan salah satu negara besar ninja dalam sekelip mata, agar jika sesebuah negara ninja terlibat dengan peperangan dan mereka tidak memiliki kuasa ketenteraan, maka mereka akan mengharapkan kepada Akatsuki dan “senjata” mereka.

Selepas kematian Pain dan Konan keluar daripada Akatsuki, matlamat ini telah dibubarkan. Turut dinyatakan bahawa Kakuzu memiliki suatu “tabiat” yang suka membunuh teman sepasukannya pada suatu ketika dahulu, namun tidak pernah diketahui siapakah teman sepasukannya itu sebelum dia digandingkan bersama Hidan.

Kumpulan ini dibentuk daripada dua orang artisan daripada Akatsuki; Deidara dan Sasori. Tanpa sebarang urusniaga, negara-negara ninja besar akan musnah kerana tidak mempunyai sumber kewangan [8]. Maka, putaran antara keamanan dan peperangan akan berterusan, mewujudkan masa yang singkat untuk suatu keamanan di dalam rantai kebencian yang tidak berpenghujung [13].

  AZAZEL TEKKEN 6 WALLPAPER

Hubungan dalaman di antara Akatsuki dan Taka dilihat agak goyah. Harus diambil perhatian bahawa, Pain dan Konan bukanlah ninja pelarian kerana mereka memiliki dan mentadbir perkampungan ninja yang diiktiraf oleh dunia luar.

Ini dapat dilihat apabila berlakunya pertarungan di antara Deidara dan Sasuke. Bagaimana pun, dalam pertempuran dengan Killer BeeKisame telah gagal melaksanakan misi tersebut dan telah mati ketika pertempuran akibat dibunuh oleh Killer Bee dan abangnya; Raikage. Namun begitu, semua itu mengalami kegagalan oleh kerana Madara telah salah mentafsir kebolehan sebenar Sasuke.

Walaupun Tobi bersikap “tidak sabar-sabar” untuk mengambil perhatian seniornya, namun sikap keanak-anakan yang ditunjukkannya dianggap oleh Deidara sebagai membosankan dan menjengkelkan. Sebelum kematiannya, Itachi telah menyerahkan sebahagian “kuasa” miliknya kepada Naruto dan memberitahu Naruto agar terus melindungi Konohagakure dan Sasuke, seandainya terjadi perkara mengenai Sasuke mahu memusnahkannya.

Mereka turut membawa topi jerami yang mempunyai bebola kecil dan kain putih tergantung di sekeliling topi tersebut sebagai pelindung muka dan angin. Ini membolehkan Kakuzu melakukan serangan hebatnya secara melulu untuk menyerang musuhnya tanpa perlu menghiraukan keselamatan Hidan. Jutsu Tanda Ikatan Jinchuriki.

Sesetengah ahli Akatsuki suka memakai dirah dahi yang telah ditanda dengan garis melintang di tengah-tengah simbol kampung mereka untuk menunjukkan mereka sudah tidak mempunyai kaitan dengan kampung mereka, manakala sesetengah daripada mereka tidak kyubii demi sesuatu sebab.